Tamer10 yazdı:
hdmi ile bağladığımda aynı sorun oluşuyor,ses sistemi sony STR-D685,diğer media playerım ile şimdiye kadar izlediğim (500 ün üzerinde) dts vs filmerin hiçbirinde sorun yaşamadım,ses sistemini optik üzerinden başka cihazlarlada (playstation3,hd receiver) kullanıyorum sorun yok,tüm filmlerde aynı şekilde yapıyor,hdd ilede ilgisi yok,çünkü 3 adet hdd var ve denedim,ağ üzerinden oynatırken de aynı sorun var,optik üzerinden hiçbir şekilde ses gelmiyor gelse zaten anfinin dts ışığı yanar,hdmi bağlantı ile tv den alınan sestede durum aynı,3.00 ve 3.12 yazılımların 2 sinde de aynı sorun var,foruma konu açmadan önce her ihtimali deneyerek sorunu açıyorum zaten,bu sorun belli ki yazılımsal Salih bey.Yazılım iyileştirir,geliştirirken diğer yandan bir önceki yazılımda hatasız çalışan özellikler yeni yazılımda bir şekilde sekteye uğruyor,WD TV HD player da benzer şeyleri 2 yıl boyunca yaşadık gördük...umarım en kısa zamanda düzeltirsiniz !
Merhaba,
SPDIF LPCM yapınca da ses alamıyor musunuz?
HDMI üzerinden de düzgün ses alamamanız bunun normaldışı bir durum olduğunu gösteriyor.
Aksi durumda satın aldığınız yer aracılığıyla aygıtı bize yollayınız. Yazışmalarımızın çıktısını da gönderinize ekleyiniz.